Naamloos

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmvoorstelling: Speelfilm BALLON

23 juni 2019 @ 13:00 - 16:00

Speelfilm BALLON (Speelduur 2u.), Genre Drama

Om 13:00 uur beginnen we met een kopje koffie / thee met een lekker stukje Limburgse Vlaai.Om 14:00 uur start Film en halverwege de film wordt er een kleine pauze ingelast om mensen die even gebruik van het toilet willen maken, daar gelegenheid toe is.
Deze gezellige middag wordt u aangeboden door het Bestuur van de Vereniging Hartpatiëntensport -Sittard. Voor leden gratis en niet leden betalen € 10.

Deze film speelt zich af in Thüringen, in de zomer van 1979. De families Strelzyk en Wetzel hebben een gewaagd plan: ze willen met een zelfgemaakte luchtballon vluchten van de DDR naar het Westen. Zelfs wanneer de ballon gebouwd is, blijft vader Wetzel tegen de ontsnapping. Hij is bang dat de ballon te klein is. Met vier mensen begint de familie Strelzyk aan het levensbedreigende avontuur. Kort voor de grens begint de ballon echter plots te dalen als gevolg van technische problemen en begint een zenuwslopende race tegen de klok. BALLON is het waargebeurde verhaal van twee families die, ten tijde van de Koude Oorlog, in een race tegen de klok alles op alles zetten om van Oost- naar West-Duitsland te vluchten. De historische thriller toont een van de meest spectaculaire ontsnappingen in de geschiedenis.

Parkeren (voor eigen rekening): Auto :Oda Parking of Ligne Parking, Fiets:Fietsenstalling naast Ligne.
U kunt zich aanmelden via ons e-mail adres: info@hartpatientensport-sittard.nl onder vermelding van Naam – of u wel/of niet lid bent en graag voor niet leden het bedrag van € 10 overmaken op (RABO)bankrekeningnummer NL45RABO0135021790 t.n.v. Hartpatiëntensport-Sittard, onder vermelding van filmvoorstelling BALLON.Wij verzoeken u om uw bijdrage zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 13 juni 2019 te voldoen.
Indien u niet beschikt over een e-mail adres dan kunt u zich persoonlijk aanmelden tijdens het sporten of zwemmen bij Carmen.

Gegevens

Datum:
23 juni 2019
Tijd:
13:00 - 16:00

Organisator

Het Bestuur van de Vereniging Hartpatientensport-Sittard

Locatie

Filmhuis De Domeinen
Ligne 3
Sittard, 6131MT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *